Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Kesäkäsityöt-näyttely Kenkäverossa Mikkelissä

Muistatko vielä ne mummolan piha- aitat, täynnä kauniita ja taidokkaasti valmistettuja käsitöitä, raanuja, pitsilakanoita, päiväpeittoja? Pappilarakennuksen 150- vuotta juhlavuoden kunniaksi toimme tämän päivän käsityöt Kenkäveron aittoihin.

 Kesällä aitan ylisillä KESÄKÄSITYÖ -näyttelyssä vanha ja uusi kohtaavat. Näyttely on juuri Sinulle käsityöitä harrastava ja uusia ideoita käsitöihin janoava. Toivottavasti myös Sinulle, joka et vielä ole hurahtanut käsitöihin, etkä tiedä kuinka mukavaa ja koukuttavaa käsillä tekeminen voi olla. Toivottavasti saamme Sinutkin innostumaan!

Sukella aitan miellyttävässä viileydessä kesäkäsitöiden ihmeelliseen maailmaa. Viipyile hetki tai pidempi tovi aitan yläkerrassa. Nauti natisevien lankkulattioiden ja patinoituneiden hirsiseinien tunnelmassa sekä aidoista käsintehdyistä tuotteista. Näyttelyssä on monin käsityötekniikoin valmistettuja sisustustuotteita niin kotiin kuin loma- asunnolle.

Näyttelyn on suunnitellut nuori, mutta ansioitunut suunnittelija Nikita Jelisejeff. Näyttelytuotteiden takaa löytyy monia nimekkäitä suomalasia suunnittelijoita, Yksi heistä on Mikkelistä kotoisin oleva Marianne Huotari Studio Smoosta. Näyttelyssä voit tutustua esimerkiksi hänen Taitojärjestölle Tekemisen iloa mallistoon suunnittelemaan verkkokassiin. Kaikista näyttelytuotteista on tarvikepaketit aitan alakerran myymälässä. Voit siis aloittaa kesäkäsityön heti! Alakerrassa Sinua auttavat käsityön ammattilaiset, jos epäröit osaamistasi.
Näyttelyyn on vapaa pääsy!

Tervetuloa!

Takaisin

Osoite
Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

Puhelin
+358 (0)440 162270

Sähköposti
myyntipalvelu@kenkavero.fi

Verkkosivusto
www.kenkavero.fi

Hinta
vapaa pääsy
Voimassa 18.08.2019 saakka