Tarjous:

27

Voimassa 31.12.2019 saakka

Ryhmäliput 23 €/kpl (yli 20 hlöä)

Varaa tästä

Yhteystiedot:

Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli
0444021539
@
liput@mikkelinteatteri.fi
Katso www-sivut

Tarina kertoo nuoresta naisesta, joka kuulee, ettei kasvatti-isä olekaan hänen oikea isänsä. Nainen lähtee etsimään isäänsä Suomesta. Hänelle tarjoutuu mahdollisuus tutustua kolmeen, hyvin erilaiseen isäkandidaattiin. Erilaisten kulttuurien ja elämäntarinoiden kohdatessa ei väärinkäsityksiltä ja kommelluksilta vältytä.

Tässä menestyneessä ja hauskassa trillerikomediassa yhdistyvät kaikki maukkaimmat elementit, joita näytelmältä odotetaan. Luvassa on naurua, jännitystä ja yllättäviä juonenkäänteitä.

Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Irina ja Leonid Voron, yhdet tämän hetken Pietarin suosituimmista näytelmäkirjailijoista. Näytelmä syntyi, kun Voronit vierailivat Suomessa lähellä Mikkeliä, ja käsikirjoitus julkaistiin vuonna 2014. Näytelmästä tehtiin uusintaversio Mikkelin Teatteria varten vuonna 2018. Näytelmä pohjautuu pitkälti tositapahtumiin ja -henkilöihin.

"Kelpaa noissa lavasteissa näytellä ajoittain rikosdraamaksi ja komediaksi sekä tunteisiin vetoavaksi isyyssotkuksi taipuvaa näytelmää. Käänteitä riittää ja loppuratkaisu yllättää!"

Käsikirjoitus: Irina Voron ja Leonid Voron
Suomennos: Anu Palevaara ja Aleksander Anria
Ohjaus: Aleksander Anria

Arvioitu kesto: 2h 40min sis. väliajan

Rooleissa:
Marjaana Viitanen, Risto Kopperi, Vintte Viitanen, Ismo Sievinen, Aapo Oranen, Riina Uimonen ja Tuomas Turkka.