Camping-majoitus torstaisin 25 € (2 aik. sis. sähkö) Mäntyharjulla Lomakeskus Tommolansalmessa


Tarjous:

25

Voimassa 15.03.2018 saakka

Yhteystiedot:

Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
+358 400 754 835
@
info@tommolansalmi.fi
Katso www-sivut

Lomakeskus Tommolansalmen kesän 2018 erikoistarjous matkailuajoneuvoille ja telttailijoille:

Majoitus matkailuajoneuvossa tai teltassa torstaisin kahdelle henkilölle 25 €/yö, sisältäen sähkön. Lapset henkilömaksujen mukaan: 3-12-vuotiaat 4 €/henkilö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Avaamme leirintäalueemme toukokuussa ja olemme avoinna pitkälle syksyyn. Sähköistettyjä paikkoja on tarjolla rajoitetusti.

Lomamökkejä, camping-alue, B&B-retkeilymökkejä sekä lähiruokaa tarjoava kesäravintola

Camping-alueemme sijaitsee Korpijärven rannalla, Mäntyharjulla, Mikkelin ja Kouvolan välisen valtatien 15 varrella.

Meillä on 26 asuntovaunupaikkaa idyllisessä mäntymetsässä, järvinäköalalla. Osa paikoista on aivan järven rannassa.

Korpijärvellä on erinomaiset retkeilymahdollisuudet vuoden ympäri. Lisäksi lähiseudulta löytyy runsaasti erilaisia lapsiperheille ja ulkoilusta pitäville sopivia vierailukohteita, kuten Repoveden kansallispuisto sekä Mäntyharjun metsäseikkailupuisto lapsille. Mäntyharjulla järjestetään myös kesäisin Suomen suosituimpiin kulttuuritapahtumiin lukeutuva Salmelan taidekesä.

Myös lomakeskuksessamme on kesäisin ohjelmaa koko perheen juhannusjuhlasta soutukilpailuihin sekä koko perheen pyöräilytapahtumaan, Nuku yö ulkona -tapahtumaan sekä Rantasauna Day -tapahtumaan.

Runsaasti ilmaisia palveluita ja aktiviteetteja

Kaikki camping-alueemme palvelut ja aktiviteetit sekä lapsiystävällinen uimaranta ja aamusta yömyöhään avoinna oleva kesäravintola ovat lyhyen kävelymatkan päässä camping-alueesta.

Suurin osa camping-alueemme palveluista ja aktiviteeteista on käytettävissä ilmaiseksi samaan hintaan. Alueella on mm. vuonna 2017 valmistunut moderni huoltorakennus sekä useita ruoanlaittopisteitä. Meillä on runsaasti aktiviteetteja lapsille sekä runsaasti erilaisia liikuntavaihtoehtoja. Vuokrattavana on myös kaksi rantasaunaa aamusta yömyöhään.

Lisätietoa

Tutustu camping-alueeseemme: http://www.tommolansalmi.fi/matkailuajoneuvot.html

Lue lisää palveluistamme: http://www.tommolansalmi.fi/palvelut.html

Lue lisää aktiviteeteistamme: http://www.tommolansalmi.fi/aktiviteetit.html

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tarjous ei koske juhannusta.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme: Lomakeskus Tommolansalmi, Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju, puh. +358 400 754 835, sähköposti: info@tommolansalmi.fi.