Suoraan sisältöön

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling on matkailukokonaisuus, jonka kohteet ovat WHD Gård ja Woikosken automuseo Nurmaalla, Woikosken tehdasmuseo Voikoskella sekä Kirjokiven kartano Vuohijärvellä. Tarjoamme tunnelmallisen miljöön kaikkiin elämäsi tärkeisiin tapahtumiin – hääjuhlaan, syntymäpäiviin, ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.

Woikosken automuseo
Woikosken automuseosta löydät noin 40 auton yksityiskokoelman, joka liittyy tiiviisti kaasuyritys Oy Woikoski Ab:n ja omistajasuku Palmbergin historiaan. Kierroksella esitellään autoharvinaisuuksia ja mielenkiintoisia teollisuussuvun tarinoita. 

Woikosken tehdasmuseo
Heinäkuussa 2015 avattu Woikosken tehdasmuseo kertoo tehtaan tarinan, Vehkalahdelle vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Oy Woikoski Ab:ksi. Kosken rannalla toimii idyllinen kesäkahvila Saiman torppa, jossa myös tehdasmuseon lipunmyynti.

Ravintolat
WHD Gårdin pihapiiristä löytyy kolme ravintolaa erikokoisille ryhmille, aina 50 henkeen saakka. Kesäravintola Juureskellari on nimensä mukaisesti vanhaan juureskellariin rakennettu tunnelmallinen ala carte -ravintola (A-oikeudet), joka palvelee matkailijoita kesäaikaan. Kesäkauden ulkopuolella ravintola palvelee tilauksesta ryhmiä.
Pihapiiristä löytyy myös ravintolat Esson Baari sekä Hilupilttuu, joiden ravintola- ja kokouspalvelut ovat ympäri vuoden avoinna yrityksille ja ryhmille tilauksesta.

Kirjokiven kartano
1890-luvun lopulla rakennettu Kirjokiven kartano on tunnelmallinen paikka unohtumattomille häille tai muille perhejuhlille. Kartano sopii hyvin myös kokouksen tai virkistyspäivän viettoon. Kirjokiven kartanossa on erikokoisia tiloja enimmillään 60 hengen tilaisuudelle. Kartanolla on anniskeluoikeudet.

Katso kesän aukioloajat nettisivuiltamme.
Kohteemme ovat avoinna tilauksesta ryhmille ympäri vuoden. 

Osoite
Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa

Puhelin
+358 40 6565 981

Sähköposti
whd@woikoski.fi

Verkkosivusto
www.woikoskifeeling.fi

Some

Varaa
GuestHouse