Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Uhkua järjestää kestävällä tavalla toteutettuja luontokokemuksia Saimaan arvokasta järviluontoa kunniottaen. Toimimme pääosin Luoteis-Saimaalla, Yöveden ja Louhiveden ympäristössä, tarvittaessa kauempanakin. Vesillä liikumme avokanootein tai pienellä 12-paikkaisella kalastajaveneellä. Kohtaamme kauniita kokemisen arvoisia paikkoja ja reittejä vesillä ja maissa. Luonnon tarjoaman silmänruuan ja sielun levon lisäksi ravitsemme asiakkaitamme lähiluonnon ja -tilojen antimilla. Retkeilyn ja ruokailun lisäksi järjestämme myös luontoon liittyviä kursseja ja tapahtumia.

Uhkua tarjoaa myös elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Lempeät löylyt ja hyvät yöunet onnistuvat Uhkuan kelluvalla lautalla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja hyvin yksinkertainen, mutta mukava majoituskokemus luo mahdollisuuden irrota arjesta ja antaa luonnon viedä. Lautan voit varata kokonaan omaan käyttöösi ja järjestää siellä illanviettoja isommallekin porukalle. Ruokapalvelut onnistuvat kauttamme tarvittaessa.

Jos haluat retkeillä omatoimisesti vuokraamme käyttöösi avokanootteja, tervattua soutuvenettä, telttasaunaa, riippumattoja ja muita retkeilyvälineitä.

Osoite
Suurlahdentei 3189, 52360 Someenjärvi

Puhelin
04074447631

Sähköposti
asta@uhkua.fi

Verkkosivusto
www.uhkua.fi