Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Uhkua

Uhkua järjestää kestävällä tavalla toteutettuja luontokokemuksia Saimaan arvokasta järviluontoa kunniottaen. Toimimme pääosin Luoteis-Saimaalla, Yöveden ja Louhiveden ympäristössä, tarvittaessa kauempanakin. Vesillä liikumme avokanootein tai pienellä 12-paikkaisella kalastajaveneellä. Kohtaamme kauniita kokemisen arvoisia paikkoja ja reittejä vesillä sekä maissa. Luonnon tarjoaman silmänruuan ja sielun levon lisäksi ravitsemme asiakkaitamme lähiluonnon ja -tilojen antimilla. Retkeilyn ja ruokailun lisäksi järjestämme myös luontoon liittyviä kursseja ja tapahtumia.

Uhkua tarjoaa myös elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Lempeät löylyt ja hyvät yöunet onnistuvat Uhkuan kelluvilla lautoilla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja hyvin yksinkertainen, mutta mukava majoitus- ja saunakokemus luo mahdollisuuden irrota arjesta ja antaa luonnon viedä. Lautat voit varata kokonaan omaan käyttöösi tai järjestää siellä illanviettoja isommallekin porukalle. Ruoka- ja ohjelmapalvelut onnistuvat kauttamme tarvittaessa.

Jos haluat retkeillä omatoimisesti vuokraamme käyttöösi avokanootteja, tervattua soutuvenettä, telttasaunaa, riippumattoja ja muita retkeilyvälineitä.

Osoite
Suurlahdentie 3189, 52360 Someenjärvi

Puhelin
+358 40 744 7631

Sähköposti
asta@uhkua.fi

Verkkosivusto
www.uhkua.fi

Some