Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Scandic Mikkeli

Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Mukava ja tunnelmallinen hotelli uima-altaalla Mikkelin keskustassa. Täältä käsin tutustut kätevästi savolaiseen elämänmenoon ja nautit hyvistä yöunista.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintolat takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. 

Runsas aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja tarjoillaan Bord ravintolassa. Tarjolla on 100 herkullista tuotetta sekä erityisruokavalioon sopiva erillinen aamiaispiste.

Scandic Mikkeli hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on saunatilat ja uima-allas, ruokaravintolat Bord Mikkeli ja Cow Irishish bar sekä kesällä kaupungin tilavimmat terassit.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta.

24 h / vrk

Osoite
Mikonkatu 9, 50100 Mikkeli

Puhelin
0200 81800

Sähköposti
mikkeli@scandichotels.com

Verkkosivusto
https://www.scandichotels.com/mikkeli

Some

Varaa
Scandic Hotels