Suoraan sisältöön

Ravintola Talli

Ravintola Talli  on tunnelmallinen lounas-, kokous- ja tilausravintola Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Mikkelin kampuksella.  Ravintola Talli sijaitsee nimensä mukaisesti entisessä hevostallissa, joka on uudistettu viihtyisäksi ravintolaksi vuonna 2004. Ravintolassa on A-oikeudet ja asiakaspaikkoja on alakerran tiloissa noin 120 vieraalle ja yläkerran kokoustilassa Vintillä 40 vieraalle.

Tallissa on arkisin tarjolla noutopöytälounas. Tämän lisäksi palvelemme tilausravintola- ja kokousasiakkaita toiveitten mukaan.

Tallin keittiö tarjoaa konstailemattomia ruokaelämyksiä suomalaisia raaka-aineita, luomua ja lähiruokaa hyödyntäen. Erilaiset teemat ja kausiluontoisuus vuorottelevat lounaissa, menuissa ja iltatilaisuuksissa.

Puhtaat suomalaiset, luomu- ja lähellä tuotetut raaka-aineet maistuvat Tallin ruoassa. Ravintola on ensimmäinen joutsenmerkitty opetusravintola Suomessa (2008) ja ensimmäinen joutsenmerkitty ravintola Etelä-Savossa (2008). Joutsenmerkityn ravintolan koko toiminta on ympäristömyötäistä. Talli on mukana Portaat luomuun -ohjelmassa tasolla 4.

Osoite
Patteristonkatu 2, 50100 Mikkeli

Puhelin
015 355 7419

Sähköposti
ravintolatalli@xamk.fi

Verkkosivusto
http://www.ravintolatalli.fi

Some