Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Pistohiekka

Puumalan Pistohiekka ja Lietveden maisematie ovat Suomen kuvatuimpia maisemia. Saimaan sylissä suikertava pengertie valmistui vuonna 1955 ja Lietveden silta puolestaan korvasi lossiyhteyden vuonna 1985. Pistohiekan legendaarisen maineen takana ovat suosittu leirintäalue ja Pistohiekan tanssilava – viimeksi mainittu tarjoaa edelleen tunnelmaa ja tanssin taikaa kesäilloissa. 

Alueelle on valmistunut uusi kaava, rakennustyöt ovat alkaneet ja pian kääntyy uusi luku Pistohiekan historiassa. Ensimmäiset majoitustilat, sauna- ja ravintolamaailma valmistuvat kesällä 2022. Lisäksi alueelle rakentuu leirintäalue, karavaanariparkki, huoltotilat ja frisbeegolfrata. Lue lisää kotisivuilta!

Pistohiekka ja Lietvesi ovat Saimaa Geopark-kohteita. Alue on toiminut vapaana retkeilyalueena viime vuodet, ja siellä on järjestetty mm. leiri 1800 partiolaiselle. Sijainti suositun Puumalan saaristoreitin varrella tarjoaa tuhansille pyöräilijöille vuosittain huikeita maisemia ja virkistävän taukopaikan. Loivasti syvenevällä rannalla voi kahlata jopa 40-100 m. Rantatörmällä on pukukopit.

Osoite
Pistohiekanraitti 33 , 52200 Puumala

Puhelin
0400 295 065

Sähköposti
info@pistohiekka.fi

Verkkosivusto
http://pistohiekka.fi

Some