Partalan Kuninkaankartano


Huttulantie 1, 51900 Juva
044 3227 247
info@partalankartano.fi
www.partalankartano.fi

Kustaa Vaasan 1550-luvulla perustama Partalan Kuninkaankartano Juvalla tarjoaa majoitusta 20-hengelle idyllisessä perinnemiljöössä. Hotellihuoneet ovat moderneja, ja majoituksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös Juvan museo, Juvan karjalaisten museo, valokuvagalleria, puutaidenäyttely sekä Juvan tryffelikeskus.

Majoituksen lisäksi Partalan Kuninkaankartanosta löydät hyvä tilat ja tilausravintolan perhejuhliin ja kokouksiin: Juho Kustaan juhlasali on 100-paikkainen, Woudin kellarissa on 80 paikkaa, Café de Partalassa on 30 paikkaa ja kesäisin käytössä ovat lisäksi terassi sekä perinteinen lato. Katso lisää internetsivuilta www.partalankartano.fi.

Juvan museo on vanhan emäpitäjän kulttuurihistoriallinen museo Partalan kuninkaankartanon pihapiirissä. Juvan Partala on ollut olemassa jo keskiajalla. Partalan kuninkaankartanon väentuparakennuksessa on näyttelytila. Galleria toimii Juvan Kamerakerho Ry:n ja Juvan kunnan kulttuuritoimen voimin. Galleriassa järjestetään kesäisin näyttely, jossa on esillä mm. valokuvataiteilijoiden ja kuvataiteilijoiden teoksia.

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa