Suoraan sisältöön

Opas-Guide Tiina

SAIMAAN TAIGAA KOKEMAAN -LUONNON RYTMIÄ TUNTEMAAN!

Opas-guide Tiina;  naisyrittäjä vuodesta 1995; liikunnan ja luonto-ohjelmien tuottaja ja muotoilija tarjoaa palveluja kestävän kehityksen arvojen maailmassa

  • liikuttaa luonnossa vuodenaikojen rytmissä
  • oman kehon voimalla mielen ja aistien aktiivisella läsnäololla
  • pr- Saimaan Taigaretket yrityksille
  • melonta-opas ja -kouluttaja, kanoottien ja järvikajakkien vuokraus

Toimintaympäristöinä ovat järvet, metsät, jääkentät, vuoret ympäri vuoden  Mikkelin seudun Saimaan järvi- ja metsäluonnossa  sekä luonto-opas ja -koulutuspalvelut Suomen metsäluonnossa ja Lapissa.

Olen myös erikoistunut toteuttamaan vaelluksia hiihtäen, meloen, lumikenkäillen Saimaan eräluonnossa aktiivisia luontoviikonloppuohjelmia metsävaelluksen, lumikenkä- ja hiihtoretkien muodossa.

Pienniemen Taiga-tilani Puumalan Hurissalossa; ikivanha asuinpaikka jylhien kalliovuorten kainalossa -Pienniemi. Pienniemellä luonto on aina läsnä ja pääset oppimaan luonnon sykettä; tähtitaivaan, kuun ja auringon valon sykliä.

Kesäisin opastan tuntemaan -bongaamaan kauneimmat saaristovedet Saimaalla; Luonteri, Lietvesi, Katosselkä, Yövesi. Ohjatut retket päivästä, yön yli ja useamman päivän vaelluksi 

Olen koulutukseltani metsien monikäyttöinssi, eräopas ja ympäristökasvattaja. Ohjatuilla retkilläni pääset tuntemaan Saimaan kauneimmat saaristovedet ja sen lajistoa. Astu kanssani Metsän ja Järvien tarinaan on moniulotteinen aistejasi herkistävä luontoretki tuntemaan suomalaista metsälajistoa,villiyrttejä, puita, kasveja ja arvokkaita luonnon elinympäristöjä "voimaympäristöt ihmiselle ja luonnolle". Monesti keräämme villiyrttejä retken aikana ja laitamme niistä ruokaa sekä teemme kehoa hoitavia jalkayrttikylpyjä saunan lämpöä

Tervetuloa liikkumaan kanssani -luonto antaa unelmille siivet! Liikunta luonnossa saa ajatuksesi virtaamaan ja Kehosi Kiittää!

Palveluni saatavilla minulta suoraan tai  Mikkelin majoitus,- kuntoutus- ja yrityksien kautta

erityisesti vahvassa yhteistyössä Anttolanhovin ja Sahalahden matkailu- ja erämaahotellien kanssa.

Toimipisteeni:

Pienniemi-luonto- ja eräkeskus Saimaan Hurissalossa, Puumalassa ja

Melontapalvelu Anttolan satamassa, Anttolanhovissa, Sahalahdessa(Puumalassa)
Kanoottien ja kajakkien vuokraus, kartta ja reittivinkit melontaloma (mökki, reitit, kanootit) katso valikoita:

Melontapalvelureittini polveilevat  ikivanhoja "Veskansan" - vesiteitä pitkin  Luonterilla, Lietvedellä- Yövedellä ja Louhivedellä - Saimaan suurimman saaren – Hurissalon vesialueilla.

-Saimaannorpan elinympäristöä väritettynä Veskansan ikivanhalla kulttuuriperimällä.

Hurissalon kierros, Saimaan suurin saarikierros, noin 90  km.

Tuntemaan  - Saimaan Taikaa  ja  tarinaa -Veskansasta   -ja Norppasta!

Osoite
Vanhanpappilantie 2, Anttola, Mikkeli

Puhelin
0500 380 032

Sähköposti
guidetiina@gmail.com

Verkkosivusto
www.guidetiina.fi

Some