Suoraan sisältöön

Ollinmäen Viinitila

Ollinmäen Viinitila on paikallinen viinitila, joka on valmistanut suomalaisia marja- ja hedelmäviinejä jo vuodesta 1995.

Tule tutustumaan tilaan ja myymälään. "Siemailusetillä" saat tuntumaa aromikkaista ja raikkaista 100%suomalaisista tuotteistamme.

Ollinmäen Viinitilalla on 3kpl ympärivuotiseen majoitukseen hyvinvarusteltuja huviloita, jotka kaikki sijaitsevat Saimaan rannalla.  Villa Maria on 6+2 hengen huvila, joka sijaitsee Vitjasen rannalla Anttolassa. Pihapiirissä mm. grillikota. Aito savusauna lämmitetään ennakkovarauksesta. Villa Natalia on 4+2 hengelle tarkoitettu huvila Saimaan Paljaveden rannalla Ristiinan puolella. Naapurissa on Villa Nestori  ja sinne majoittuu 4+3 henkeä. Kaikilla huviloilla on soutuvene, jolla pääset helposti kalastamaan. Marja- ja sienestysmaastot alkavat heti ulko-ovelta.

Kesäisin myös terassilla voit nauttia lasillisen raikasta Sirpakka siideriä tai viiniä ja sateen sattuessa pääset ihailemaan maisemaa tornibaarista. Kesäkautena mahdollisuus myös yöpyä pihapiirin sähköistetyissä aitoissa. Hinta 49 e /aitta, jossa 3 alavuodetta ja 1 ylävuode. Liinavaatesetti+pyyhe 8e, aamupalakori 8 e/hlö

Avoinna päivittäin 10-18 ja perjantaisin klo 20 sekä aina sopimuksen mukaan.

Meille pääset käymään myös kesällä-22 Hop On Hop Off Anttola -päiväretkellä.

Osoite
Anttolantie 1640, 52100 Mikkeli, Anttola

Puhelin
015 653 620

Sähköposti
sirpa.villanen@ollinmaenviinitila.fi

Verkkosivusto
http://www.ollinmaenviinitila.fi

Some

Varaa
Booking.com