Ollinmäen Viinitila


Anttolantie 1640, 52100 Mikkeli, Anttola
015 653 620
sirpa.villanen@ollinmaenviinitila.fi
http://www.ollinmaenviinitila.fi

Ollinmäen Viinitila on paikallinen viinitila, joka on valmistanut suomalaisia marja- ja hedelmäviinejä jo vuodesta 1995.

Tule tutustumaan tilaan ja myymälään. "Siemailusetillä" saat tuntumaa aromikkaista ja raikkaista 100%suomalaisista tuotteistamme.

Kesäisin myös terassilla voit nauttia lasillisen raikasta Sirpakka siideriä tai viiniä ja sateen sattuessa pääset ihailemaan maisemaa tornibaarista. Kesäkautena mahdollisuus myös yöpyä pihapiirin sähköistetyissä aitoissa. Hinta 49 e /aitta, jossa 3 alavuodetta ja 1 ylävuode. Liinavaatesetti+pyyhe 8e, aamupalakori 8 e/hlö

Ollinmäen Viinitilalla on 3kpl ympärivuotiseen majoitukseen hyvinvarusteltuja huviloita, jotka kaikki sijaitsevat Saimaan rannalla.  Villa Maria on 6+2 hengen huvila, joka sijaitsee Vitjasen rannalla Anttolassa. Pihapiirissä mm. grillikota. Aito savusauna lämmitetään ennakkovarauksesta. Villa Natalia on 4+2 hengelle tarkoitettu huvila Saimaan Paljaveden rannalla Ristiinan puolella. Naapurissa on Villa Nestori  ja sinne majoittuu 4+3 henkeä. Kaikilla huviloilla on laituri ja soutuvene, joten pääset helposti kalastamaan. Marja- ja sienestysmaastot alkavat heti ulko-ovelta.

Avoinna kesäaikana ma-pe 10.00 - 20.00, la-su 10.00-18.00. Muina aikoina päivittäin 10-18.

Tarjous

Viikonloppu lomanen Saimaan rannalla Mikkelin Ristiinassa, 390 €

Tarjous

Savusaunaa ja lempeitä löylyjä Saimaan rannalla Ollinmäen huvilassa

Tuote

Villa Maria (6 + 2 hlö)

Tuote

Villa Natalia (4+2 hlö)

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa