Suoraan sisältöön

Naisvuoren kesäteatteri

Tiedote 23.4.2020: Naisvuoren Kesäteatterin Sellaista elämä on -esitykset peruttu kesältä 2020

"Mikkelin Teatteri peruu Naisvuoren Kesäteatterin kesän 2020 esitykset koronavirusepidemian vuoksi.

Maamme hallitus on kieltänyt yli 500 hengen yleisötapahtumien järjestämisen heinäkuun 2020 loppuun saakka. Kannamme tapahtumanjärjestäjänä vastuumme sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuudesta ja terveydestä perumalla kesän 2020 esitykset. Sellaista elämä on -näytelmä siirretään esitettäväksi kesälle 2021."

Lue lisää: http://www.mikkelinteatteri.fi/kesateatteri/naisvuoren-kesateatterin-sellaista-elama-on-esitykset-peruttu-kesalta-2020/

Naisvuoren kesäteatterissa kesällä 2021: Sellaista elämä on

Suurella sydämellä kerrottu tarina tuhansien laulujen miehestä.

Sanoittajana, säveltäjänä ja laulajanakin tunnetun Juha ”Junnu” Vainion tuotannosta löytyy tuhansia koko kansan rakastamia hittejä, mutta millainen oli mies niiden takana? Mukaansatempaava näytelmä kuljettaa katsojat läpi Vainion elämän jazz-baarin pianistista, viinanhuuruisten vuosien kautta suomalaisen musiikin ikoniksi.

Upea livebändi sekä ensiluokkaiset näyttelijät takaavat mieleenpainuvan elämyksen Naisvuoren kesäteatterissa! Musiikkinäytelmän ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva ja Mikko Kivinen, joista jälkimmäinen toimii myös ohjaajana.

Naisvuoren kesäteatteri on vuodesta 1956 Mikkelin keskustan tuntumassa toiminut kesäteatteri, jossa on katettu katsomo ja teatterikahvio upealla näköalalla.


Käsikirjoitus: Otto Kanerva ja Mikko Kivinen
Ohjaus: Mikko Kivinen

Osoite
Mikonkatu 18, 50100 Mikkeli

Puhelin
044 402 1539

Sähköposti
liput@mikkelinteatteri.fi

Verkkosivusto
http://www.mikkelinteatteri.fi