Suoraan sisältöön

Naisvuoren kesäteatteri

Naisvuoren kesäteatteri avattiin kesällä 1956, mistä lähtien tässä ainutlaatuisessa ympäristössä on nähty monipuolisesti erilaisia kotimaisia ja muutamia ulkomaisiakin näytelmiä. Kesäteatteri sijaitsee Mikkelin keskustan tuntumassa olevan Naisvuoren päällä. 

Katsomo ja näyttämö ovat katetut, joten kastumisvaaraa ei ole! Kesäteatterin katsomossa on 558 paikkaa ja eturiviin on mahdollista tulla myös pyörätuolilla.

Kesän 2021 ohjelmistossa:
Sellaista elämä on - Juha Vainion elämä

Sanoittajana, säveltäjänä ja laulajanakin tunnetun Juha ”Junnu” Vainion tuotannosta löytyy tuhansia koko kansan rakastamia hittejä, mutta millainen oli mies niiden takana? Mukaansatempaava näytelmä kuljettaa katsojat läpi Vainion elämän jazz-baarin pianistista, viinanhuuruisten vuosien kautta suomalaisen musiikin ikoniksi.

Upea livebändi sekä ensiluokkaiset näyttelijät takaavat mieleenpainuvan elämyksen Naisvuoren kesäteatterissa! Musiikkinäytelmän ovat käsikirjoittaneet Otto Kanerva ja Mikko Kivinen, joista jälkimmäinen toimii myös ohjaajana.

Rooleissa

Jussi Puhakka,Vintte Viitanen, Marjaana Manninen, Aapo Oranen ja Tuuli Anikari

Tekijät

Teksti: Otto Kanerva ja Mikko Kivinen
Ohjaus: Mikko Kivinen

Esityksen kesto noin 2 h 15 min

Liput

Peruslippu 32 €
Alennuslippu (eläkeläiset, työttömät, koululaiset, varusmiehet) 29 €
Ryhmälippu (väh. 20 hlöä) 25  €

Kesällä 2021 lipunmyyntipisteemme sijaitsee Mikkelin torin Muikkukopilla, jossa palvelemme 31.5. - 31.7. ma - pe klo 9 - 16 ja la klo 9 - 13.
Kesäteatterin esitykautena, 22.6. - 31.7.,  lipunmyyntimme on auki myös Naisvuoren kesäteatterilla aina tunnin ajan ennen esityksen alkua.


Lippumyymälämme palvelee myös puhelimitse, 044 402 1539 sekä sähköpostilla osoitteessa: liput@mikkelinteatteri.fi.

Osoite
Mikonkatu 18, 50100 Mikkeli

Puhelin
044 402 1539

Sähköposti
liput@mikkelinteatteri.fi

Verkkosivusto
https://www.mikkelinteatteri.fi/naisvuoren-kesateatteri/