Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Mikkelin valokuvakeskus

Mikkelin valokuvakeskus on monipuolinen taidekeskus, valokuvamuseo ja näyttelykohde, joka sijaitsee kauniissa suojelurakennuksessa Mikkelin yliopistokampuksella, lyhyen kävelymatkan päässä torilta.

Mikkelin valokuvakeskuksella on viisi, hienoa taidegalleriatilaa: Sali, Galleria I, Galleria II, Galleria III ja Aulagalleria, joissa järjestetään vaihtuvia ja korkeatasoisia valokuvanäyttelyitä. Keskuksen Aulassa on lisäksi yleisö- ja tietopalvelu, pieni käsikirjasto, sekä keskuksen julkaisujen kirjapuoti. Mikkelin valokuvakeskuksella voit katsella rauhassa näyttelyitä, istahtaa tutustumaan käsikirjaston kirjoihimme tai kysyä neuvoa ja tietoja asiantuntevalta henkilöstöltä. Meillä on myös kaunis terassi sisäpihalla kesäisin.

Vuonna 1989 perustettu Mikkelin valokuvakeskus on yksi pisimpään toimineista valokuvakeskuksista Suomessa. Näyttelytoiminnan lisäksi Mikkelin valokuvakeskus järjestää mediakasvatusta sekä taiteen ja viestinnän koulutuksia  Digipajassa ja koulutusstudio Kulturassa. Keskus toimii yhteistyössä Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa, ja se kuuluu Suomen Museoliittoon. Mikkelin valokuvakeskus - taiteesta ja kulttuurista elämyksiä ja kokemuksia vuodesta toiseen.

Avoinna:
Ti-pe klo 11–17
La klo 11–15
Su ja ma suljettu.

Liikuntaesteetön pääsy ja kulku tiloissa. Esteetön hissi ja wc.

Poikkeavat aukioloajat:
Ei avoinna arkipyhinä, juhannuksena, jouluviikoilla, näyttelyiden rakentamisen tai näyttelynvaihtojen aikaan.

Pääsymaksu: 6€.
Opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset: 3€.
Maksuton pääsy: Alle 18-vuotiaat, median edustajat, Suomen Taiteilijaseuran ja keskuksen jäsenet,
opiskelija- ja koululaisryhmät opettajan johdolla.
Meillä käy Museokortti.

Osoite
Puistokatu 3, 50100 Mikkeli

Puhelin
045 149 4866

Sähköposti
info@mikkelinvalokuvakeskus.fi

Verkkosivusto
www.mikkelinvalokuvakeskus.fi