Mikkelin valokuvakeskus


Puistokatu 3, 50100 Mikkeli
045 149 4866
info@mikkelinvalokuvakeskus.fi
www.mikkelinvalokuvakeskus.fi

Mikkelin valokuvakeskus on monipuolinen taidekeskus, valokuvamuseo ja näyttelykohde, joka sijaitsee kauniissa suojelurakennuksessa Mikkelin yliopistokampuksella, lyhyen kävelymatkan päässä torilta.

Mikkelin valokuvakeskuksella on viisi, hienoa taidegalleriatilaa: Sali, Galleria I, Galleria II, Galleria III ja Aulagalleria, joissa järjestetään vaihtuvia ja korkeatasoisia valokuvanäyttelyitä. Keskuksen Aulassa on lisäksi yleisö- ja tietopalvelu, pieni käsikirjasto, sekä keskuksen julkaisujen kirjapuoti. Mikkelin valokuvakeskuksella voit katsella rauhassa näyttelyitä, istahtaa tutustumaan käsikirjaston kirjoihimme tai kysyä neuvoa ja tietoja asiantuntevalta henkilöstöltä. Meillä on myös kaunis terassi sisäpihalla kesäisin.

Vuonna 1989 perustettu Mikkelin valokuvakeskus on yksi pisimpään toimineista valokuvakeskuksista Suomessa. Näyttelytoiminnan lisäksi Mikkelin valokuvakeskus järjestää mediakasvatusta sekä taiteen ja viestinnän koulutuksia  Digipajassa ja koulutusstudio Kulturassa. Keskus toimii yhteistyössä Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa, ja se kuuluu Suomen Museoliittoon. Mikkelin valokuvakeskus - taiteesta ja kulttuurista elämyksiä ja kokemuksia vuodesta toiseen.

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa