Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Linkkumylly, vanha myllytila Mäntyharjussa

Sata vuotta sitten rakensi Taavi talon isänsä perustaman myllyn viereen. Paikka oli ainutlaatuisen kaunis:järvi edessä, takana lampi, ja lammesta virtasi koski talon ohi järveen. Talon takaa alkoivat metsäiset erämaat. Tänäkin päivänä voi kävijä nähdä saman ihanan maiseman, kuulla kosken kohinan ja tuntea paikasta henkivän hyväätekevän rauhan.

Koska Linkkumyllyn historia on ainutlatuinen, haluamme vaalia ympäristöämme huolella luontoa ja vesistöjä kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme luontoystävälliseen suuntaan ja aamiaisissamme haluamme paikkakunnan tuotteiden tarjonnan näkyvän sesongeittain. Haluamme jatkaa myllytilan pitkää perinnettä omalta osaltamme ja säilyttää sen arvokkuuden tuleville sukupolville. Sijaitsemme vain 15-20 km Repoveden kansallispuistosta.

Linkkumylly tarjoaa myös mökkimajoitusta vuoden ympäri. Meillä on kaksi talviasuttavaa ja täysin varusteltua 2-6h vuokramökkiä järven rannalla. Metsän reunasta löytyy lisäksi kolme kesäkäyttöistä retroaittaa, joissa makuutilat 2 hengelle. Elämyksellisen ekomajoittumisen koet myös Tentsile-teltoissa, jotka ovat ripustettuina  puihin sekä  design-jurtta, josta näkyy maisema sinitaivaaseen ja männyn latvoihin. Innostuimme glampingista ja kesälle 2022 olemme teettämässä toista jurttaa. Jurtat ovat käsintehtyjä Suomessa ja niiden rakenteessa ei ole käytetty yhtään naulaa.

Mahdollisuus myös aamiaiseen, mutta etukäteen tilattuna. Ryhmille myös muita ruokailuja.

Linkkumylly on myös erinomainen paikka ryhmille piipahtaa matkan varrella kahville tai aloittaa melonta tai maastopyöräretki Mäntyharju-Repovesireitin varrella. Räätälöimme eri kokoisille ryhmille tapahtumat (TYKY yms) ruokailuineen ja luontoaktiviteetteineen.  Meiltä Repoveden kansallispuistoon on 14 km ja Mäntyharjulle 14 km.

Linkkumyllystä ja toisesta vuokrauspisteestä Mäntyharjun asemamakasiinista (keskustasta)voi vuokrata kajakakit, kanootit  tai SUP-laudat ja nauttia järviseudun retkeilystä upeissa maisemissa. Makasiinista lähtee upeat melontareitit Mäntyharju-Repovesi reittiä pikin Repoveden kansallispuistoon tai Keisarin lähteen kierrokselle! Kysy meiltä ohjeistusta.

Meiltä myös kuljetukset henkilöille ja melontakalustolle.

Ennen sesonkia ja sen jälkeen  Linkkumyllyn tilat vapautuvat pienimuotoisten tapahtumien, kuten erilaisten kurssien ja juhlien pitopaikaksi.Kesäpäivä Linkkumyllyssä juhlateemana on ikimuistoinen; herkkuja,uintia, sanomista, oleilua kauniissa pihamiljöössä, veden solinan ja luonnon keskellä.

Taavin vanha rantasauna on elämys! Vuokraamme saunaa innokkaille saunojille.

Tervetuloa meille!

Ari&Leila

Linkkumylly, Mäntyharju

Osoite
Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju

Puhelin
+358 40 522 2293

Sähköposti
linkkumylly@linkkumylly.fi

Verkkosivusto
http://www.linkkumylly.fi

Some