Linkkumylly


Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju
+358 40 522 2293
linkkumylly@linkkumylly.fi
http://www.linkkumylly.fi

Sata vuotta sitten rakensi Taavi talon isänsä perustaman myllyn viereen. Paikka oli ainutlaatuisen kaunis:järvi edessä, takana lampi, ja lammesta virtasi koski talon ohi järveen. Talon takaa alkoivat metsäiset erämaat. Tänäkin päivänä voi kävijä nähdä saman ihanan maiseman, kuulla kosken kohinan ja tuntea paikasta henkivän hyväätekevän rauhan.

Linkkumylly tarjoaa myös mökkimajoitusta vuoden ympäri. Meillä on kaksi talviasuttavaa ja täysin varusteltua 4-6h vuokramökkiä järven rannalla. Metsän reunasta löytyy lisäksi kolme kesäkäyttöistä retroaittaa, joissa makuutilat 2-4h. Elämyksellisen majoittumisen koet myös Tentsile-teltassa, jotka ovat ripustettuina  puihin sekä uutuutena design-jurtta, josta näkyy maisema sinitaivaaseen ja männyn latvoihin. 

Mahdollisuus myös aamiaiseen, mutta etukäteen tilattuna. Ryhmille myös muita ruokailuja.

Linkkumylly on myös erinomainen paikka ryhmille piipahtaa matkan varrella kahville tai aloittaa melonta tai maastopyöräretki Mäntyharju-Repovesireitin varrella. Räätälöimme eri kokoisille ryhmille tapahtumat (TYKY yms) ruokailuineen ja luontoaktiviteetteineen. 

Linkkumyllystä voi vuokrata kajakakit, kanootit  tai SUP-laudat ja nauttia järviseudun retkeilystä upeissa maisemissa. Kesällä 2019 vuokraamme kalustoa myös Mäntyharjun keskustasta. Sieltä lähtee upea melontaretki vaikka Repoveden kansallispuistoon tai Keisarin lähteen kierrokselle!

Talvella myös lumikenkävuokrausta Linkkumyllyssä.

Elokuun lopusta Linkkumyllyn tilat vapautuvat pienimuotoisten tapahtumien, kuten erilaisten kurssien ja juhlien pitopaikaksi.Kesäpäivä Linkkumyllyssä juhlateemana on ikimuistoinen; herkkuja ,uintia, sanomista, oleilua kauniissa pihamiljöössä, veden solinan ja luonnon keskellä.

Taavin vanha rantasauna on elämys! Vuokraamme saunaa innokkaille saunojille min 6 henkilöä. Kysele myös talvisaunontaa ja avantouintimahdollisuutta.

Tervetuloa meille!

Ari&Leila

Linkkumylly, Mäntyharju

Tuote

Melonnan peruskurssi Sarkaveden rannalla, Linkkumyllyssä Mäntyharjulla

Tuote

Kokouselämys Linkkumyllyssä Mäntyharjussa ympärivuotisesti

Tuote

Luontolomalle Mäntyharjuun ympärivuotisesti!

Tuote

Suppaa Sarkavedellä -pysytkö laudalla? Linkkumylly Mäntyharjulla

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa