Suoraan sisältöön

Kyyhkylän Kartano ja Hotelli

Kyyhkylän Kartano Saimaan rannalla tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja juhlapalveluja historiallisessa kartanohotellissa sekä vuonna 2011 avatussa, modernissa hotelli Rusthollissa. Kartanoravintola on tilausravintola joka palvelee erikokoisia ryhmiä, kokous- ja juhlavieraita tyylillä. Kesällä viehättävä kesäkahvila Rantakyyhky on avoinna ja sijaitsee aivan Saimaan rannalla. Tarjolla on useita erilaisia sauna- ja aktiviteettivaihtoehtoja, mm. uusittu rantasauna, minigolf ja tennis. Alueen pihapiirissä mm. kaksi tenniskenttää, beach volley-kenttä, kota, laavu ja tiimirata. Vuokrattavissa kävelysauvoja, lumikenkiä, soutuveneita ja kanootteja sekä kirkkovene 14 henkilön käyttöön (Kyyhkylän perämies).

Ympäri vuoden palvelevassa historiallisessa Kartanohotellissa on yhteensä 14 romanttisesti sisustettua huonetta ja modernissa hotelli Rusthollissa 32 ilmastoitua huonetta. Kartanohotellin sviitti ja hotelli Rusthollin kaksi luksus-sviittiä sopivat vaikka hääyötä viettäville tai muuten vain arjen nautiskelijoille. 

Upeat puitteet yritys- ja perhejuhlille, syntymäpäiville ja häille. Keskity juhlimiseen – me hoidamme käytännön järjestelyt. Kyyhkylän Kartanon näyttävät salit luovat juhlan tuntua. Ympäröivä luonto, Saimaa ja kauniit harjumaisemat irrottavat juhlaväen arkiympäristöstä. Kyyhkylän tilat ja ohjelmapalvelut sopivat monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen.

Meille pääset käymään myös Hop On Hop Off Ristiina -päiväretkellä.

Osoite
Kyyhkyläntie 6, 50700 Mikkeli

Puhelin
+358 44 0203 320

Sähköposti
myyntipalvelu@kyyhkyla.fi

Verkkosivusto
www.kyyhkyla.fi

Some

Varaa
Booking.com