Suoraan sisältöön

Kulttuuritalo Tempo

Tempo – historian innoittama, rakkaudella uudistettu tapahtumien talo

1900-luvun alkupuolelta perinteisenä työväentalona palvellut rakennus on käynyt läpi mittavan kunnostuksen vanhaa kunnioittaen. Nyt historialliset, mutta nykyaikaiset tilat luovat upeat puitteet monenlaisille myös nykytekniikkaa vaativille tilaisuuksille.


Lumo - tinkimätön ravintolaelämys

Lumo (A-oikeudet) toimii tilausravintolana ja saumattomana osana tapahtuma- ja kokouspalveluita Keittiömestarimme räätälöivät asiakkaiden toiveiden mukaisesti menut eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin.


Hehku - häiriötön ympäristö tärkeimmille ajatuksille

Kokoustilamme tarjoavat rauhallisen ja tehokkaan kokousympäristön tulokselliseen työskentelyyn. Kaikki kokoustilamme on varustettu nykyaikaisella teknologialla ja  viihtyisä miljöö jättää tilaa inspiraatioille, uuden luomiselle. 


Lepo - sauna kaupungin sydämessä, piilossa arjen kiireeltä 

Saunatila Lepo takkahuoneineen tarjoaa ylellisen lepohetken arkeen tai juhlaan. Sen voi yhdistää palkitsevaksi osaksi tuottavaa kokouspäivää tai vaikkapa vain nauttia illasta ystävien kera.

Tempossa voit nauttia herkullisesta ja laadukkaasta buffetruoasta tutustua opastetusti talon pitkään ja värikkääseen historiaan sekä rentoutua aurinkoisella terassilla tai vaikkapa saunan löylyissä.

Lisätietoja saa kotisivuiltamme www.kulttuuritalotempo.fi

Tilavaraukset ja kyselyt osoitteesta

info@kulttuuritalotempo.fi

Pöytävaraukset numerosta 0400 238 459
Tilat, tapahtumat ja kokouspalvelut numerosta 0400 238 502

Osoite
Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli

Puhelin
040 0238502

Sähköposti
info@kulttuuritalotempo.fi

Verkkosivusto
www.kulttuuritalotempo.fi