Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Koirakiven kesäteatteri

Koirakivenkesäteatterin 2019 esittää Topi Sorsakosken tarinan

”Kaksi kitaraa – Topi Sorsakosken tie Ähtäristä tähtiin”

Suomalaisten suosikkiartistin, Topi Sorsakosken tarina on ainutlaatuinen matka isäukon tangopumpusta kansansuosion huipulle. Sattumien summa ja turnajaiset turkulaisella nakkikioskilla sinetöivät Sorsakosken nousun Agents -yhtyeen keulakuvaksi 1980-luvulla.

Topi Sorsakoski oli armoitettu huumorimies ja henkeen ja vereen suomalaisen lavakulttuurin puolestapuhuja. Kaksi kitaraa –musiikkinäytelmä on historiallisesti korrekti ja varsin hulvaton musiikkinäytelmä Pekka Tammilehdon tiestä Topi Sorsakoskeksi ja matkasta suomalaisen rautalanka musiikin kuninkaaksi.

”Kaksi kitaraa – Topi Sorsakosken tie Ähtäristä tähtiin” -musikaalissa soi taiteilijan ja Agents-yhtyeen musiikki. Topia esittää Veikka Karjalainen. Rautalankameiningistä takaa meidän Kulman Kundit – live bändi. Musiikkinäytelmien käsikirjoittaja, Marianne Tikkanen, on Koirakiveläisille entuudestaan tuttu. ”Tähdet, tähdet”, ”Teuvo ja Paperitaivas”, ”Unelma onnesta” ja ”Hetki Lyö” –musiikkinäytelmät ovat myös Mariannen käsialaa.

Ohjaaja Eskola kertoo, että esityksessä on kolmisenkymmentä esiintyjää ja bändin pojat. Esityksiä on kaikkiaan neljätoista. Ensiesitys on 29.kesäkuuta ja silloin katsojille tarjotaan seuran 100 -vuotisjuhlan kunniaksi kakkukahvit.

Tunnetusti Koirakivessä on iloinen ja ”reilumeininki” henki. Eskola lupaa kesän esityksen olevan mukaansa tempaava ja antaa luvan laulaa mukana.

Kannattaa tulla iloitsemaan kesäteatterin taianomaisesta tunnelmasta, vaikka kauempaakin. Hanki liput varmuuden vuoksi etukäteen ja edullisemmin saat ne suoraan ostettua netistä.

Katso lisätiedot ja esitysajat http://koirakivi.net/

Osoite
Koirakiventie 524, Koirakivi

Puhelin
040 718 0176

Verkkosivusto
koirakivi.net