Kenkävero


Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli
+358 (0)440 162 270
myyntipalvelu@kenkavero.fi
http://www.kenkavero.fi

Upea, ainutlaatuinen Kenkäveron pappilamiljöö Mikkelissä on ympäri vuoden ohittamaton nähtävyys 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Suomen suurin ja kaunein pappilan päärakennus huolella hoidetussa ympäristössä houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa sekä luo myös mitä mainioimmat puitteet myös juhlille ja kokouksille ympäri vuoden.
Talvikaudella upeasta pihapiirin valaistuksestaan, kesällä pioneistaan tunnettu puutarhan kukkaloiste, uniikit yksityiskohdat sisustuksessa, kauniin ravintolan lähiruokaherkut, kahvilan käsin leivotut leivonnaiset, lumoavat myymälät ja tunnelmalliset tapahtumat muodostavat kokonaisuuden, jonka jokainen haluaa kokea.

Kenkäverossa voit käydä päivittäin herkuttelemassa keittiömestari Ilkka Arvolan uudistamalla lounaalla. Viikonloppuisin voit tulla herkuttelemaan brunssille. Päiväkahvit voit herkutella suussa sulavilla omassa leipomossa käsin leivotuilla herkuilla. Kenkäveron myymälöiden tuoteeet ovat ihania itselle - lumoavia lahjaksi.

Kenkäveron historia ulottuu yli 550 vuoden taakse. Ensimmäinen papin asumus rakennettiin silloiselle saarelle 1400-luvun puolivälissä. Viimeisen kerran Kenkävero toimi pappilana vuonna 1969. Sen jälkeen Kenkäveron päärakennus oli vaarassa tuhoutua. Uusi kukoistus alkoi vuonna 1990 ja Kenkäveron pappila on tullut täyteen henkeä ja elämää huolellisen ja onnistuneen restauroinnin, tunnelmallisen sisustuksen sekä monipuolisten ja ajanhenkisten palveluiden ansiosta.

Haluammekin pitää sinua kuin piispaa pappilassa – tule testaamaan, onnistuimmeko.

Tarkemmat aukioloaikatiedotteet löydät: www.kenkavero.fi

Tuote

Kokoushetki Kenkäveron Rantapaviljongilla

Tuote

Tule syömään ja viihtymään Kenkäveroon Mikkeliin!

Tuote

Pikkusen fiininpi kokouspäivä Kenkäverossa Mikkelissä

Tuote

Syyslomalla tehdään valohimmeleitä! Käsityöpaja Kenkäverossa Mikkelissä

Tuote

Onni elää makrameessa - näyttely ja kurssit Kenkäverossa

Tuote

Syyslomalla vuollaan pieniä puuesineitä! Vuolupaja Kenkäverossa Mikkelissä

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa