Kartanohotelli Satulinna


Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi
020 743 4670
raija.moilanen@satulinna.fi
www.satulinna.fi

Kartanohotelli Satulinna sijaitsee luonnonkauniin Puulaveden rannalla. Hotellin puitteet niin huoneiden, juhlasalien kuin kokoustilojenkin suhteen ovat erinomaiset, ja Satulinna onkin erikoistunut mm. vaativiin tilaisuuksiin. Kaksi 70-hengen ravintolaa, 300m2 tilaa navetan ylisillä vaikkapa kokousta tai tansseja varten ja yli 100 hengen navettaravintola tyydyttävät vaativankin matkailijan tarpeet. Hotellin ympäristöstä löydät myös erilaisia aktiviteetteja.  

Kesällä 2008 valmistui Satulinnan rantaan myös 5 luksushuvilaa: yksi kymmenen hengen ja neljä kuuden hengen huvilaa. Järven rannalla, luonnon rauhassa sijaitsevat huvilat sopivat hyvin pidempiaikaiseenkin lomailuun. Huviloilla on omat laiturit ja veneet. Huviloiden varustetaso on huippuluokkaa. Myös langatomat internet-yhteydet (WLAN) toimivat huviloissa.

Kahdessa 60 paikkaisessa kokoustilassa on nykyaikaiset AV-laitteet ja WLAN-yhteys. Myös suurin huviloista sopii mainiosti myös pienryhmien kokouskäyttöön. Rantahuviloiden asukkaat voivat hyödyntää Satulinnan muita palveluja ja tapahtumia.

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa