Suoraan sisältöön
Osta
elämys

Kallioniemi

Kallioniemi tarjoaa ruoka- ja majoituspalveluita Saimaan rannalla, Astuvansalmen läheisyydessä. Palveluita tarjolla sekä venelijöille että melojille. Vihreän kullan kulttuuritien varrella sijaitseva hisotoriallisesti merkittävä E.N. Setälän kesähuvila Kallioniemen upeissa Saimaan maisemissa.

E.N.Setälän 1896 valmistuneessa huvilassa toimii SunSaimaa- ravintola jossa tarjoillaan lounasta noutopöydästä keskiviikosta sunnuntaihin. Lounas valmistetaan laadukkaista lähituottajien tarpeista. D.O.Saimaa tuottajat sekä lähialueen viljelijät ovat yhteistyökumppaneitamme.

SunSaimaa ravintolalla on nimetyt paikalliset kalastajat, jotka tuovat kalansaaliin tuoreena verkoista pöytään 10 kilometrin säteeltä. Käytämme vain omien kalastajiemme saalista tai D.O.Saimaa tuottajien kalatuotteita tuoreuden takaamiseksi.

Noutopöydästä löytyy liha ja kasvisvaihtoehto sekä runsas salaattipöytä. Kalaa tarjotaan saannin mukaan. Huvila-ravintolassa ei ole lounaslistaa, sillä kokkimme valmistaa lounaan päivittäin parhaista saatavilla olevista raaka-aineista. Lounas-ajan ulkopuolella huvilassa järjestetään ruokaan liittyviä tapahtumia ja huvila on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Rantamakasiinilla tarjoillaan päivittäin ruokaa burgereiden ja muiden grillituotteiden muodossa. Makasiinin terassilla on kesä-aikaan esiintyjiä ja tapahtumia. Myös rannan menue on valmistettu tarkkaan valituista tuotteista. Rantamakasiini on erittäin suosittu veneilijöiden, mökkiläisten sekä paikallisten kohtaamispaikka jossa pääset helposti juttuun mukaan tai löydät rauhallisen paikan veden ääreltä.

Matkailijoita palvelemme ravintolapalveluiden lisäksi mm. opastetuilla veneretkillä Astuvansalmen kalliomaalauksille. Aittamajoitusta sekä rantasaunan vuokrausta voi tiedustella.

Miten pääset meille?

Vieraile meillä kesällä 2022 takuulähtöisillä Hop On Hop Off bussi- ja laivakuljetuksilla. Katso tarkemmat aikataulut ja osta matkalippusi täältä.

Osoite
Kallioniementie 106, 52360 Someenjärvi

Puhelin
040 196 8855

Sähköposti
otto@ravintolakallioniemi.fi

Verkkosivusto
www.ravintolakallioniemi.fi

Some