Kaidan Kiho


Mäntyharjuntie 61, 52300 Ristiina
+358 50 527 8814
info@kaidankiho.com
http://www.kaidankiho.com/etusivu/

Online: http://kaidankiho.sportum.info/

Kaidan Kiho tekee vahvaa käytännön ympäristötyötä joka päivä. Siitä merkkinä meillä on Green Key -ympäristösertifikaatti. 

Kaidan Kihon 4 ekologista lomamökkiä sijaitsevat valtatien 15 varrella Mikkelin Ristiinassa Etelä-Savossa Saimaan vesistöihin kuuluvien järvien rannoilla.

Mökkimme on rakennettu luonnonkauniiden ja kalaisien järvien rannalle hiljaisuutta ja rauhaa huokuvien metsien keskelle; silti Ristiinan kaupat ja palvelut ovat mökeiltämme vain 3-7 km päässä.

Perheyrityksemme vuokraa ekologisia laadukkaita huippuvarusteltuja lomamökkejä oheispalveluilla ja akviteeteilla.

Jokainen mökkimme on rakennettu ekologisesti ympäröivää luontoa turmelematta. Mökeissämme on myös hyödynnetty modernia ympäristöystävällistä talotekniikkaa sekä ekologisia rakennus- ja sisustusmateriaaleja. Käytössä ovat jätteiden lajittelu ja biojätteiden kompostointi.

Kotitilallamme on harjoitettu maataloutta jo 1700-luvulta alkaen, ja 2000-luvulta alkaen olemme toimineet myös monipuolisia ekologisia matkailupalveluita tuottavana perheyrityksenä.

Asiakkaamme arvostavat etenkin majoitustoimintamme palveluiden ja mukavuuksien yksityiskohtia sekä monipuolista henkilökohtaista asiakaspalveluamme; meille matkailija voi tulla täyden palvelun lomalle. Valmistelemme mökkimme täysin käyttövalmiiksi asiakkaillemme ensihetkestä lähtien ja huolehdimme loman aikana, että asiakkaamme viihtyvät.
Pidämme yllä mökkiemme korkeaa palvelutasoa petaamalla vuoteet asiakkaillemme valmiiksi sekä huolehtimalla mökkien loppusiivouksesta.

Tervetuloa Ristiinaan!

Leena ja Esko

Tarjous

Kaidan Kihon syystarjous - ekologista luksusta mökkilomalla

Tuote

Villa Kilpikonna (4+2 hlö)

Tuote

Villa Valmuska (6+2 hlö)

Tuote

Villa Kaidan Kunkku (8+2 hlö)

Tuote

Villa Hapero (6+2 hlö)

Tuote

Aito savusaunakokemus Kaidan Kiholla Mikkelissä

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa