Hotelli Heimari


Laitialantie 190, 52300 Ristiina
015-7273100
hotelli@heimari.com
www.heimari.com

Hotelli-ravintola Saimaan rannalla, rantasauna, palju, kokoustilat, frisbeegolf, minigolf.

Avoinna ympäri vuoden. Kesäkaudella kesäkuu-elokuu päivittäin lounasbuffet klo 11-14. Lounaslista on näkyvissä viikoittain Facebook-sivullamme https://www.facebook.com/HotelliHeimari/

Kahdelle hengelle soveltuvia huoneita hotellistamme löytyy 31 kappaletta, joista yksi on sviitti ja 2 mahdollista yhdistää isommaksi perhehuoneeksi. Kaikkiin huoneisiin on mahdollista saada lisävuode.

Lisäksi kaikkiin hotellihuoneisiin sisältyy maksuton Wi-Fi -yhteys, aamupala, sauna, televisio, jääkaappi, vedenkeitin, kylpypyyhe, sekä oma WC/kylpyhuone ja suihku. Osassa huoneista on näkymä Saimaalle.

Huoneet ovat eläinystävällisiä, joten lemmikit ovat tervetulleita hotelliin.  Varsinaisia allergiahuoneita ei ole saatavilla. Alle 4 – vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi vanhemman kanssa kahden hengen huoneessa. Lisävuoteiden saatavuus on tarkistettava etukäteen.

Majoitushinnat:

1 hengen huone 70€/vrk
2 hengen huone 95€/ vrk
Saimaa-huone yhdelle tai kahdelle, 105€/vrk (näkymä Saimaalle)
Perhehuone 150€/vrk (sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle yhteisessä perhehuoneessa) sekä hotellisaunan ja aamupalan
Sviitti 150€/vrk (Sisältää majoituksen kahdelle hengelle hotellin sviitissä)

Lemmikkilisä 10,-/lemmikki/viipymä
Majoittuvista lemmikeistä perimme lemmikkimaksun. Lemmikille mahdollista pyytää juoma- ja ruokakuppi, peite ja kakkapusseja.

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa