Osta
elämys

Kenkäveron Joulun aika on tunnelmaa tulvillaan

Kenkävero ja pappilan pihamaa täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. " Minä haen joulumielen Kenkäverosta" on asiakkaiden tyypillinen kommentti pihapiirissä. Tule sinäkin ja tuo vieraasi ihastelemaan, herkuttelemaan ja hakemaan se aito oikea joulumieli!

Satumaista tunnelmaa lisää ravintolan toinen toistaan taidokkaammat yksityiskohdat sisustuksessa. Pappilaravintolan ihanassa jouluisessa salissa tunnet kaikilla aisteilla joulun, joka on tehty sinulle perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden.
Jouluisessa herkkupöydässä perinteiset joulun maut ovat saaneet uusia muotoja. Paikallisten tuottajien lähituotteista koottu joulupöytä on katettuna 9.-23.12.2020 päivittäin kello 11–15. (muuna aikana tilauksesta).
Joulun tuloa odotellessa voit myös nauttia jouluisen brunssin 9.11. - 8.12.2020 välisenä aikana.

Designmyymälästä teet lahjalöydöt ja jouluostokset – myös omaksi iloksi. Voit ostaa joulun makuja sekä ainutlaatuisia tuotteita koviin ja pehmeisiin paketteihin. Myymälä on tunnettu tuotteiden kauniista esille laitosta ja paketeistaan. Suosittuja lahjatuotteita ovat erilaiset herkkukorit, joissa on yhdistetty lähellä tuotettuja herkkuja ja joulun tuotteita. Joulun uutuutena on D.O.Saimaa shop&shop, josta löydän Saimaan alueella tuotetut D.O. Saimaa tuotemerkin saanet lahjoiksi sopivat herkut.

Ebba Masalin kuvittamat opetustaulutuotteet, käsintehdyt kynttilät ja muut suomalaiset sisustustuotteet ovat ihania itselle - lumoavia lahjana. Suosittuja lahjatoiveita ovat myös erilaiset tee se itse - tarvikepaketit, kuten valohimmeli- ja lapastarvikepaketit.

Pauliina Rundgren HandiCraftsin shop & studio täydentää Kenkäveron kokonaisuutta. Navetan ylisillä olevassa myymälässä on designtuotteiden lisäksi kursseja, joissa tutustutaan tarinaan emaloinnin historiasta ja emaloidaan koru omalla designilla.

Kenkäveron Yötapahtuma pe-la 4.-5.12.2020
Kenkäveron Joulun aikaan kuuluu myös lukuisat tunnelmalliset joulutapahtumat, joita järjestetään mikäli poikkeusolot sallivat.
Voit tulla ihastelemaan ja nauttimaan Kenkäveron joulusta yksin tai seurueesi kanssa..

Kenkävero on avoinna ympäri vuoden ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18.
(Kenkävero on suljettuna joulupäivänä 25.12.)

Annamme oikein mielellään lisätietoja;
Kenkäveron myyntipalvelu, puh. 0440 162 270, myyntipalvelu@kenkavero.fi

Takaisin

Osoite
Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

Puhelin
+3580440162270

Sähköposti
myyntipalvelu@kenkavero.fi

Verkkosivusto
https://www.kenkavero.fi/tuote/kenkaveron-joulun-aika-2020