Price:

Voimassa 31.05.2018 saakka

Kontakt:

Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
+358 400 754 835
@
info@tommolansalmi.fi
company website

Lomakeskus Tommolansalmen kevään 2018 erikoistarjous lomamökkeihin:

Kun varaat lomamökin tai B&B-mökin 1.1.-31.5.2018 väliselle ajalle, tarjoamme saunavuoron tunnelmallisessa puusaunassamme ilmaiseksi (norm. 15 €/h) - pääset kokeilemaan perinteisen puulämmitteisen saunan lämmitystä ja tunnelmallista kylpemistä kynttilänvalossa.

Saunan yhteydessä on myös avantouintimahdollisuus jäätilanteen niin salliessa, ja järveen pääsee uimaan heti jäiden lähdettyä.

Lomamökkejä, camping-alue, B&B-retkeilymökkejä sekä lähiruokaa tarjoava kesäravintola

Lomakeskuksemme sijaitsee Korpijärven rannalla, Mäntyharjulla, Mikkelin ja Kouvolan välisen valtatien 15 varrella.

Meillä on kolme modernia lomamökkiä järven rannassa sekä kolme B&B-retkeilymökkiä järvinäköalalla.

Korpijärvellä on erinomaiset retkeilymahdollisuudet vuoden ympäri. Lisäksi lähiseudulta löytyy runsaasti erilaisia lapsiperheille ja ulkoilusta pitäville sopivia vierailukohteita, kuten Repoveden kansallispuisto sekä Mäntyharjun metsäseikkailupuisto lapsille. Mäntyharjulla järjestetään myös kesäisin Suomen suosituimpiin kulttuuritapahtumiin lukeutuva Salmelan taidekesä.

Myös lomakeskuksessamme on kesäisin ohjelmaa koko perheen juhannusjuhlasta soutukilpailuihin sekä koko perheen pyöräilytapahtumaan, Nuku yö ulkona -tapahtumaan sekä Rantasauna Day -tapahtumaan.

Runsaasti ilmaisia palveluita ja aktiviteetteja

Kaikki lomakeskuksemme palvelut ja aktiviteetit sekä aamusta yömyöhään avoinna oleva kesäravintolamme ovat lyhyen kävelymatkan päässä lomamökeistä.

Suurin osa lomakeskuksemme palveluista ja aktiviteeteista on käytettävissä ilmaiseksi samaan hintaan. Meillä on esim. runsaasti aktiviteetteja lapsille sekä runsaasti erilaisia liikuntavaihtoehtoja.

Lisätietoa

Tutustu majoitustarjontaamme: http://www.tommolansalmi.fi

Lue lisää palveluistamme: http://www.tommolansalmi.fi/palvelut.html

Lue lisää aktiviteeteistamme: http://www.tommolansalmi.fi/aktiviteetit.html

Tarjous on voimassa 31.5.2018 saakka. Tarjous ei koske hiihtolomaa eikä pääsiäistä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme: Lomakeskus Tommolansalmi, Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju, puh. +358 400 754 835, sähköposti: info@tommolansalmi.fi