Suoraan sisältöön

Saimaa Canoeing Services

Hanhiniittymme sijaitsee Puumalan Niinisaaressa, Saimaan saaristossa monipuolisten melontamahdollisuuksien ympäröimänä Savonlinnaan, Mikkeliin ja Lappeenrantaa vievien vesireittien risteymässä. Saimaa Canoing melontapalveluistamme löydät erilaisia vaihtoehtoja liikkua meloen lähisaaristossamme tai lähteä pidemmälle seikkailuille eri puolille Saimaata.

Omatoimimelojille vuokraamme kajakkeja, kanootteja ja muita retkeilyvälineitä sekä melontamökkejä ja yksityisiä leiripaikkoja melontareittien varrelta. Opastetuilla retkillä pääset turvallisesti liikkelle ilman huolta reiteistä vain melontaan ja ympäröivän luonnon tarkkailuun keskittyen. Melontakurssit antavat turvallisen alun hyvälle harrastukselle. Tervetuloa melomaan tai ainakin suunnittelemaan tulevan kesän retkiä!

VUOKRAAMME
Vuokraamme miellyttävän melontakokemuksen tarjoavia ja pidemmillekin retkille sopivia yksikkö- ja kaksikkokajakkeja sekä avokanoottoja. Tarjolla on myös Feel Free päälläistuttavia (sit-on-top) kalastuskajakkeja leppoisaan melontaan ja kalaretkelle vaikka lapsen kanssa. Varaamalla välineet hyvissä ajoin, varmistat sinulle sopivat varusteet kiivaimpana melontakautenakin!

Melonnan lyhyt oppimäärä: Tutustu oman oppaan avulla melonnan saloihin. Kahden tunnin aikana käymme läpi turvallisen melonnan perusteet ja melontatekniikan alkeet joko kajakki- tai avokanoottimelontaan. Kesto 2 h. Hinta 100€ + 20€ /hlö. (sis. opetuksen ja melontavarusteet). Osallistujien tulee varautua säänmukaisella ja liikuntaan sopivalla vaatetuksella.

Oma opas: Varaa oma henkilökohtainen melontaohjaus tai opastus tunniksi, pariksi tai vaikka koko päiväksi. Oma opas 50€/h 

OMATOIMISET RETKET
Puumalan seutu kuuluu Saimaan hienoimpiin melonta-alueisiin. Autamme sinua reitti- ja retkisuunnittelussa sekä kaluston kuljetuksessa. Vuokraamme melojille myös saunallisia melontamökkejä ja  yksityisiä leiripaikkoja melontareittien varrelta. 

OPASTETUT RETKET PUUMALAN VIIKKO-OHJELMASSA (Huom! Järjestäjällä on oikeus perua nämä retket, mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin 4 hlö/retki)

Aamuhetken melontaretki Sahanlahdessa: Keskiviikko aamuisin 30.6 – 28.6.2021 klo 7

Kesän paras aamun aloitus! Aamutunnelmia aistiva melonta hiljaiselle Kaitajärvelle, jonka päälle rentouttava aamusauna ja Sahanlahden maittava aamiainen. Retkelle osallistuminen ei edellytä aiempaa melontakokemusta. Aamumelonta, rantasaunan aamulöylyt ja Sahanlahden aamupala

Kesto n. 4 h.

Hinta 98€/hlö

Sahanlahti Resort, Lietvedentie 830, 52200 PUUMALA. Lisätiedot ja varaukset www.saimaacanoeing.fi

Kesäyön melonta: torstaisin 24.6 – 5.8.2021 klo 20.

Lähde kannassamme melomaan lähisaaristoomme kesäyön hämyssä. Aiempi melontakokemus ei ole välttämätöntä. Lähdöt tilauksesta. Kesto: noin 4 tuntia. Hinta: 85€ /hlö (sis. opastus, melontavarusteet, iltakahvit/tee + eväsleipä). Osallistujien tulee varautua säänmukaisella ja liikuntaan sopivalla vaatetuksella. Ilmoittautumiset edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Mikäli osallistujia on vähemmän kuin 4 hlö, järjestäjällä on oikeus perua retki. 

Kajakkimelonnan alkeet. Perjantaisin 25.6 – 6.8.2021 klo 10 – 12.

Hinta 50€/hlö. Säänmukaiset, liikuntaan sopivat vaatteet, oma juomapullo

Lisätiedot ja varaukset www.saimaacanoeing.fi

Ks. lisää muita opastettuja retkiä www.saimaacanoeing.fi

TILAUKSESTA
Kesäyön melonta:
 Lähde kannassamme melomaan lähisaaristoomme kesäyön hämyssä. Aiempi melontakokemus ei ole välttämätöntä. Lähdöt tilauksesta. Kesto: noin 4 tuntia. Hinta: 85€ /hlö (sis. opastus, melontavarusteet, iltakahvit/tee + eväsleipä). Minimiveloitus 255€. Osallistujien tulee varautua säänmukaisella ja liikuntaan sopivalla vaatetuksella.

Perheretki: Lähdetään kokeilemaan melontaa koko perheen voimin. Aiempi melontakokemus ei ole välttämätöntä. Opetellaan melonnan alkeita tarpeen mukaan ja tehdään pieni retki suojaisilla lähivesillä. Retken aikana pidetään pieni rantautumistauko ja saadaan uusia voimia retkieväistä. Kesto n. 3 tuntia. Hinta 80€/aikuinen ja 40€/lapsi. (sis. opastus, melontavarusteet ja taukoeväät). Minimiveloitus 240 €. Osallistujien tulee varautua säänmukaisella ja liikuntaan sopivalla vaatetuksella.

Tutustu muihin opastettuihin retkiimme nettisivuillamme: hanhiniitty.fi

SAIMAA MELOJAN SILMIN

”Sisämaan luonto on yksitoikkoinen, se täytyy myöntää, yksitoikkoinen matkailijalle, joka tahtoo pikajunan vauhdilla kiiruhtaa nähtävästä paikasta toiseen. Näköalat eivät vaikuta valtaavasti, ei ole suurenmoisia, voimakkaita kuvia, joista hurmaannuttaisiin, taulu on toisensa kaltainen; varjostukset ja vivahdukset saattavat vaihdella, mutta pääluonne on sama. Nopealla höyrylaivamatkalla näitä järviä pitkin ei myöskään opi tuntemaan näitä seutuja, siihen täytyy panna runsaammin aikaa. Silloin vasta taulut tulevat eläviksi, tunkeutuvat katsojan koko olemukseen ja yhtyvät kokonaisiksi; silloin yksitoikkoisuus haihtuu, kuvan yhtäläisyys jää huomaamatta, sillä eipä silloin enää etsitä silmin katseltavia tauluja, vaan ympäristöä tai kehystä niille niille tunteille ja ajatuksille, joita häiriötön, puhdas, tyyni luonto herättää. ” (toht. August Ramsay. Kesämatkoilla kanootissa 1891)

Osoite
Ylösaarentie 84, 52200 Puumala

Puhelin
+ 358 50 548 7653 Sanna

Sähköposti
sanna@hanhiniitty.fi

Verkkosivusto
www.hanhiniitty.fi

Some