Osta
elämys

Lähde luontoon - helposti infopisteiden kautta

Kaksi infopistettä, joista saat vinkit ja vuokravälineet opastetuille tai omatoimisille retkille Saimaalle Luonterin, Louhiveden ja Yöveden maisemiin

Anttolan luonnonkeskus Luonterin pop up -infopisteestä sekä Ristiinan kalliotaidekeskus Astuvan pop up -infopisteestä saat neuvot omatoimiretkille sekä vuokraat välineet. Infopisteet ohjaavat sinut myös paikallisten oppaiden luontomatkoille sekä Saimaa Hop On Hop Off -elämysretkille. Saimaan vesistöalueista Luonterilla sijaitsee Neitvuoren jylhät maisemat ja Yövedellä Astuvansalmen ikiaikaiset kalliomaalaukset.

Anttolan luonnonkeskus Luonterin pop up -infopiste sijaitsee kesällä 2021 Anttolan satamassa, Anttolan kone ja urheilun yhteydessä. Meidän kautta pääset kätevästi Luonterin ja Vitjasen alueen luontokohteisiin.

Ristiinan kalliotaidekeskus Astuvan pop up -infopiste sijaitsee kesällä 2021 Kallioniemessä Meidän kautta pääset Yövedelle ja Astuvansalmen kalliomaalauksille sekä Varkaantaipaleen kanavaa pitkin Louhivedelle.

Minne ja millaisille reiteille pop up -infopisteet johdattavat?

Me ohjaamme sinut sellaisille paikoille, jotka Saimaalla haluat kokea ja joihin me itse haluaisimme vieraamme viedä ihastelemaan upeaa järviluontoa. Meiltä löytyy vinkkejä nopealle pistäytymiselle näköalapaikalla ja ideoita vaikkapa useamman päivän eräretkelle. Osa kohteista on helposti saavutettavissa vaikkapa autolla tai pyöräilemällä, mutta meiltä löytyy vuokravälineet myös melontaan, pyöräilyyn, veneilyyn ja SUP-lautailuun. Välineet voi vuokrata vaikka tunniksi tai ottaa ne pitempiaikaiseen vuokrakäyttöön.