Osta
elämys

Saimaa Sauna Day 25.-27.2.2021

Saimaa Saunaday -arvonnan säännöt

Saimaa Sauna Day logo.

Saimaa Saunaday 2021 Facebook-arvonnan säännöt

Arvontaan osallistutaan kertomalla suosikkisaunaeväänsä Facebookin päivitykseen.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

KILPAILUAIKA

Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN ARVONTAAN
Arvontaan osallistutaan kertomalla suosikkisaunaeväs Facebook-kilpailupäivitykseen. Kommentin lisäämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA
Kilpailun voittaja arvotaan kommentin määräaikaan mennessä lähettäneistä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT
Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. 

ARPAJAISVERO
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja suosikkisaunaeväs omissa kanavissaan. 

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Facebook ei ole millään tavalla osallinen arvontaan.